SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Med hodet og hjertet på rett plass

- Hjelper vi dere med å vinne kampen om kompetansen!

Skandinavisk Personell er den norske søstersiden til Skandinavisk Personal AB, og har som målsetning å hjelpe arbeidsgivere kartlegge, bygge og vedlikeholde sitt omdømme og profesjonelle rykte. Arbeidsgivere nasjonalt og internasjonalt søker faglig dyktige, engasjerte og karrierebevisste skandinaver til sine stillinger i Norge, Sverige og internasjonalt gjennom vårt nettverk. 

Med fokus på employer branding og storytelling hjelper vi virksomheter skape nysgjerrighet og tillit til mennesker de ønsker tiltrekke, rekruttere og beholde. Vi hjelper bedrifter fortelle sin historie for å tiltrekke rett person på rett plass. 

Din bedrifts omdømme, profesjonelle rykte og varemerke er firmaets største tilgang og konkurransefordel. Varemerket er virksomhetens DNA! Det er summen av historie, erfaring og kompetanse, felles mål og grunnverdier til firma, ledelse og medarbeidere. Et sterkt varemerke, og positivt omdømme gjenspeiler bedriftens identitet. Det kommer ikke av seg selv, det må fortjenes og ivaretas, og bidrar til fornøyde medarbeidere som blir gode ambassadører mot omverden.

Den oppfattningen de ansatte har av virksomheten er av avgjørende betydning , også for å rekruttere og beholde nøkkelpersonell!

Ellen Øiesvold Palsen
 

– Med hodet og hjerte på rett plass, hjelper vi dere å vinne kampen om kompetansen! 

Ellen Øiesvold Palsén, Gründer og arbeidslivs-visjonær

Kontor: +47 412 40 567 Hovedkontor +46 (0)85151 2188