SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Kontakt

skandinaviskpersonell.no

SkanPers Kommunikasjon
Hörnåkersvägen 14, 183 65 Täby, Sverige

mail to skandinaviskpersonell.no

+47 412 40 567

Velkommen til SkanPers.
Etter å ha jobbet med salg og service de siste 25 årene er jeg levende opptatt av nettopp møtet med mennesker. Personlige egenskaper er sterke, og følelser smittsomme! Jeg lar meg rive med av energi, entusiasme, glede og positivitet. Men må tilstå, at også de negative og lite ressursfylte tilstander påvirker meg. Opplever du det samme?

I en hverdag fyllt av møtet med arbeidsgivere som søker nøkkelpersonell, og mennesker som ønsker å bytte jobb, bransje eller følge sin drøm, påminnes vi stadig om hvor mye det handler om hva vi kan og ønsker bidra med, hvilken energi vi kan tilføre hverandre.

Joseph O’Connor skriver: “Mennesker tiltrekkes av enhver, som får en til å føle seg vel tilpass”

Hva gjør din bedrift for at medarbeiderne skal vel seg vel tilpass? Hva gjør din bedrift unik? Hver enkelt av oss med våre unike personligheter og hver arbeidsplass med sine regler, grunnvurderinger og sosiale samspill - hvordan når vi hverandre i vår kommunikasjon? 

Vi ønsker bidra til at din organisasjon skal tiltrekke rett person på rett plass. Med en overbevisning om at mennesker påvirker mennesker er det en usedvanlig spennende prosess å bidra til. Vi sier ikke at vi sitter med alle svarene, men jo bedre vi kjenner våre kunder, deres organisasjoner og behov, desto bedre kan vi bidra med vår erfaring og presentere en attraktiv organisasjon som med mot, stolthet og styrke møter morgendagens utfordringer.

Med en hærlig gruppe kreative, energiske og motiverte kolleger går vi inn for å gjøre vårt beste for våre kunder og besøkere hver eneste dag. Ærlighet, engasjemang og kunnskap - vi brenner for det vi gjør, og ser en verden full av fantastiske muligheter uavhengig av rase, kjønn eller status. Vi skal alle våge følge våre drømmer!

Ellen Øiesvold Palsen

Solgul hilsen, Ellen 
Gründer og daglig leder


ellen@skanpers.no   Ta gjerne kontakt via LinkedIn